Ödüller

doğa vurallı sözlü sunum-1

Merkezimiz Araştırmacısı Dr. Doğa Vurallı Global Migraine and Pain Summit'te gerçekleştirdiği ''Trigeminal Autonomic Cephalalgias Are Associated With Normal Somatosensory Temporal Discrimination Thresholds'' Başlıklı sunumu ile en iyi sözlü sunum ödüllerinde üçüncülüğe layık görülmüştür.

Doctorclub-1

Merkezimiz Araştırmacılarından Öğr. Gör. Dr. Ece ALİM ve Prof Dr. Tuncay Veysel Peker DoktorClub Awards tarafından Yılın Yenilikçi Temel Bilimler Doktoru ödülü'ne layık görülmüştür.

Ece Ödül-1

Merkezimiz Araştırmacılarından Öğr. Gör. Dr. Ece ALİM, ‘’Transauriküler vagal stimülasyon, deneysel kolit modelinde bağırsaklardaki inflamasyonu etkiler mi?’’ isimli sunumuyla 22. Ulusal Anatomi Kongresinde Prof. Dr. Atilla MÜFTÜOĞLU Genç Araştırmacı Ödülü’ne layık görülmüştür.

Merkezimiz Araştırmacıları Doç. İrem Yıldırım ve Doç. Dr. Ümit Özgür Akdemir 56. Ulusal Nöroloji Kongresinde ''Dirençli Temporal Lob Epilepsi olgularında FDG-PET 'de  temporal ve ekstratemporal  kortikal glukoz metabolizma oranlarının cerrahi prognoza etkisi'' isimli çalışması ile sözel bildiri ödülü almıştır. Bu araştırmada epilepsi olgularında video-EEG monitörizasyon, PET ve 3T MRG kullanarak cerrahi tedavi ve prognoz üzerine etkileri ayrıntılı değerlendirilmiştir. COVID-19 başağrısı özelliklerinin 3458 kişi üzerinde araştırıldığı İstanbul Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Mersin Üniversitesi ortaklığında yapılan araştırma 56. Ulusal Nöroloji Kongresinde bildiri ödülü almıştır.

odul-gorkem_polat-endocv-1

First rank in artefact detection challenge, Görkem Polat, Deniz Şen, Alperen İnci, Alptekin Temizel (METU_VISION Team)
International Workshop and Challenge on Computer Vision in Endoscopy (EndoCV2020) organized in conjunction with 17th IEEE International Symposium on Biomedical Imaging, Iowa, USA
Organizers: University of Oxford

odul-gorkem_polat-endocv2021-1

First rank in polyp detection challenge, Görkem Polat, Ece Işık-Polat, Kerem Kayabay, Alptekin Temizel (GECE_VISION Team)
International Workshop and Challenge on Computer Vision in Endoscopy (EndoCV 2021) organized in conjunction with the 18th IEEE International Symposium on Biomedical Imaging, Nice, France
Organizers:  University of Oxford

odul-ece_isik_polat-fets-1

Third rank in federated tumor segmentation, Ece Işık-Polat, Görkem Polat, Alptekin Temizel, Altan Koçyiğit (METU_FL Team)
Federated Brain Tumor Segmentation Challenge (FeTS 2021) organized in conjunction with 24th International Conference on Medical Image Computing & Computer Assisted Intervention, Strasbourg, France
Organizers: University of Pennsylvania and Intel Corporation

• Sözel Bildiri Ödülü, Başarı A, Boran E, Vurallı D, Cengiz B, Bolay H.
    57. Ulusal Nöroloji Kongresi, Aralık 2021 Antalya