1. Ulusal Nörogörüntüleme Kongresi & 2nd Joint German-Turkish Symphosium On Human Neuroscience
7 Eylül 2023 | 09:00

Değerli Meslektaşlarımız,

Gazi Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi ortaklığında yeni kurulan Nörobilim ve Nöroteknoloji Mükemmeliyet Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (NÖROM) amacı tüm araştırmacılara açık bir ulusal nörobilim araştırma altyapısı oluşturmaktır. Öte yandan, Beyin Araştırmaları Derneği (BAD) kuruluşundan günümüze kadar geçen süreçte en başta Ulusal Sinirbilim Kongresi (USK) olmak üzere düzenli olarak kongreler, sempozyumlar ve kurslar düzenleyerek ülkemizde nörobilim alanının gelişmesinde önemli rol oynamıştır. Amaçları kesişen iki kurum olan NÖROM ve BAD ortaklığıyla, dünyada olduğu gibi ülkemizde de gelişme gösteren bilişsel sinirbilim ve nörogörüntüleme alanında yeni bir kongre dizisini başlatmaktan heyecan duyuyoruz.

1. Ulusal Nörogörüntüleme Kongresi (NGK 2023) 7-9 Eylül 2023 tarihleri arasında, NÖROM’un Ankara’daki yeni binasında gerçekleştirilecektir. Ayrıca, kongre kapsamında birincisi Max Planck İnsan Bilişsel ve Beyin Bilimleri Enstitüsü tarafından Berlin’de 2014 yılında düzenlenen Türk-Alman sempozyumunun ikincisini gerçekleştirmek istiyoruz. Kongrenin dili Türkçe ve İngilizce olacak, ancak son gün “2nd Joint German-Turkish Symposium on Human Neuroscience” başlığıyla ve İngilizce gerçekleştirilecektir.

Cumhuriyetin 100. yılında düzenlemekten gurur duyduğumuz NGK 2023 ile ilgili duyuruları BAD ve NÖROM’un web siteleri ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. Sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Özlem AKMAN

Beyin Araştırmaları Derneği    

Prof. Dr. Metehan Çiçek

NÖROM

 

 

Kongre Web Sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilirisiniz.

 

1. Ulusal Nörogörüntüleme Kongresi & 2nd Joint German-Turkish Symphosium On Human Neuroscience Poster-1

background image